Erve Protzmann wint voor 2de jaar op rij een Zoover Award Gold

HOLTEN / UTRECHT – In “De Winkel van Sinkel” in Utrecht zijn afgelopen woensdag de Zoover Awards Gold 2015 voor accommodaties uitgereikt. In de categorie vakantieparken viel ook weer Erve Protzmann uit Holten in de prijzen. Voor de 2de jaar op rij halen hun een dikke top 10 notering op Zoover. In totaal staan er 570 verschillende accommodaties in deze categorie. Erve Protzmann eindigde met een waardering van 9.4 op een schitterde 7de plaats!

Arno en Novita Protzmann zijn dol gelukkig met dit geweldige resultaat. Novita zegt; “Na vorig jaar hem voor het eerst te hebben gewonnen, is deze prijs misschien nog wel meer waard. Nu komen de mensen met een hoge verwachting bij je vakantie vieren. Het maakt ons trots dat je hun verwachtingen meer dan waar kunt maken”.
Arno vult aan; “Je kan het zien als topsport; de top halen is moeilijk, de top behouden is veel lastiger”.

Arno en Novita zijn erg trots op deze Award. “Hoewel wij nog maar relatief kort bezig zijn (4 jaar) met onze accommodaties is het geweldig dat een goed plan en het harde werken niet alleen gezien, maar vooral beloond wordt”. “Door onze kleinschaligheid kunnen wij Twentse gastvrijheid en een goede service bieden”

Vader Bennie en zoon Arno Protzmann hebben zelf een aantal jaar geleden een zestal prachtige Twents-Saksische accommodaties gebouwd. Vele vrije uurtjes (over een periode van meerdere jaren) staken zij met zijn tweeën in de bouw van dit project. De exploitatie van de accommodaties ligt in handen van Arno en zijn vrouw Novita.

Meeste Awards naar Limburg, Overijssel 2de.
Tijdens de uitreiking werden de beste accommodaties per categorie onderscheiden met een Zoover Award Gold 2015. In Nederland ontvingen 175 accommodaties een Award. Enkele categorieën zijn; vakantieparken, campings, B&B en hotels.
Limburg ontving dit jaar de meeste awards; 25. Overijssel is goede tweede met 22 gewonnen awards.

De Zoover Awards 2015
De Zoover Awards Gold zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Nederlandse vakantiegangers beoordeelden dit jaar ruim 12500 accommodaties in Nederland.

Meer informatie;
Arno en Novita Protzmann

Erve Protzmann
Helhuizerwerg 14
7451 KE Holten
Tel. 0548-363101
http://www.protzmann.nl
[email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer