Allerlaatste singlescafe voor ouderen Holten

0

Ruim een jaar lang organiseerde DatingOost iedere 1e zondagmiddag van de maand gezellige uitgaansmiddagen voor singles 55 jaar en ouder op het park Outdoors. “Maar aan alles komt een eind”, zegt Getty Schepers eigenaresse van het relatiebureau. “En zoals men zegt, je moet stoppen op het hoogtepunt. Daarom zondagmiddag 3 juni de allerlaatste keer. We zijn een relatiebemiddelingsbureau, hebben een eigen datingsite en we organiseren meerdere zaterdagavonden per maand singlescafe’s. Het wordt teveel.”

De zondagmiddagcafe’s zijn er op gericht actieve 55+ers, die op dit moment alleenstaand zijn, een leuke middag te bezorgen. De singles komen vanuit alle windstreken deze middagen bezoeken. De locatie is makkelijk te vinden en op het prachtige terras kan men heerlijk buiten zitten en nieuwe contacten leggen. Er wordt gelachen en geborreld. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Er is voor iedere gast een persoonlijk ontvangst. DatingOost blijft ook de gehele middag aanwezig. Dit stelt gerust en voelt vertrouwd. De entree is een all inclusive prijs. Voor meer informatie http://www.DatingOost.nl of via 0546-492899

Zondagmiddag 3 juni 2018 singlescafe op het terras van Outdoors Holten, Langstraat 6, 7451 ND Holten (afrit 27 vanaf de A1). Aanvang 14-17.30 uur. Nette kleding gewenst.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer