Aanleveren evenementen 2014 !

0

HOLTEN – Graag zouden wij een oproep willen plaatsen om alle activiteiten / evenementen in onze gemeente aan te melden bij Toerisme Rijssen Holten, TRH! Het gaat hierbij om activiteiten die interessant zijn voor de toerist en de lokale inwoner om in de vrijetijd te bezoeken.

Veel evenementen worden al bij TRH gemeld. Van kleine activiteiten tot groots opgezette evenementen. We kunnen beschikken over een redelijk gevulde evenementenkalender.

TRH zorgt voor een gratis stukje promotie van uw activiteit op de volgende manieren:
–    De evenementen worden vermeld op de site http://www.toerismerh.nl. Dit is de toeristische informatie website voor Rijssen en Holten.
–    Elke week wordt er een weekkalender verspreid onder alle leden van TRH en overige belangstellenden.
–    Tot slot, maar ook niet onbelangrijk, kunnen evenementen mogelijk opgenomen worden in Uit-in-Twente Recreatiekrant en Fiets- en Recreatiekrant Salland.

Wij worden vaak gebeld met vragen over bepaalde evenementen. Als het evenement bij ons is gemeld, kunnen wij de gasten de juiste informatie verstrekken of door verwijzen.

Daarom vragen wij iedereen die activiteiten / evenementen organiseert, deze aan te leveren bij TRH via [email protected]. Graag ontvangen wij deze informatie (naam activiteit + korte toelichting, datum, tijd, locatie met adresgegevens, kosten, contactpersoon) per mail. Belangrijk is om een goede foto van hoge resolutie toe te voegen. Dit is nodig voor een goede presentatie op de website.
Graag ontvangen we zo veel mogelijk informatie over de verschillende activiteiten in 2014!

We hopen op een hoge respons. Alvast bedankt voor uw medewerking

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer