29e MAC-Vakantiefietstocht

0

Op de fiets kom je nog eens ergens……

In onze vorige Knalpiepe maakten we er ook al melding van maar deze keer komen we er dan wat uitvoeriger op terug, de 29e editie van de MAC-Vakantiefietstocht staat er aan te komen. Dus fietsliefhebbers opgelet, zet uw stalenros maar alvast klaar, vergeet de accu niet op te laden als u een, al dan niet opgevoerde, elektrische fiets berijdt. De MAC- uitzetter heeft het ditmaal gezocht in de richting Noord/West en heeft daar prachtige fietspaden weten te vinden. Natuurlijk is men altijd van het weer afhankelijk voor dit evenement, maar daar hebben we geen invloed op, “ ‘t kump zoo ‘t kump”. De goede verzorging onderweg en de fraaie routes worden door de deelnemers vaak geroemd, en zoals bekend is het een tocht voor leden en niet-leden.

De 29e editie van de MAC-Vakantiefietstocht wordt georganiseerd op: Zondag 23 juli a.s.

De plusminus 42 kilometer lange route gaat dit jaar richting noord/west. Vanaf ’t Stuurhuus via Nieuw Heeten, Schoonheeten, richting Raalte. En dan langs het Overijssel kanaal richting Heeten en daarna via wat omzwervingen langs Okkenbroek en door Espelo naar de Beuseberg, mogelijk moe, maar hopelijk voldaan kunt u dan nog even gezellig nazitten in ’t Stuurhuus.
Onderweg zijn er weer de gebruikelijke en alom geprezen stops in de route opgenomen en wel na plm. 11,5 km. de koffiestop, halverwege de rit een pauze met ‘broodje gezond’ (bij deze stop is een wc aanwezig) en tenslotte na plm. 32 km. een ‘theepauze’. Dus voor de ‘inwendige mens’ wordt goed gezorgd.
Er kan gestart worden tussen 10.00 en 12.00 uur vanaf het MAC-clubhuis ’t Stuurhuus, Beusebergerweg 37 te Holten (tel. 0548-364716), alwaar ook de finish is. De kosten voor deze tocht bedragen slechts € 5,00 p.p. (all in).
Voor info: http://www.macdeholterberg.nl of Mans Stegeman, tel. 0548-72 35 50

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.