Zussen na Zessen

0

{mmp3}zussen1.mp3{/mmp3}
Ze zijn gezellig, op z’n tijd serieus en onderhoudend en af en toe een beetje ondeugend. Dus vooral leuk om naar te luisteren. “Zussennazessen” met Henriet en Marlies Opgelder. Iedere maandag van zes tot zeven….

Bovenstaand is de inleidende promo van ons programma “zussennazessen"

Een programma voor 30- plussers. “Zussennazessen” zit boordevol spraakmakende, lachwekkende en serieuze items en is bovendien informatief.
Elke week treft u meesterkok Gregor Riedl, live vanuit de studio, met fantastische culinaire hoogstandjes. Maandelijks nemen we een cabaretier onder de loep.  Altijd lachen! Iedere week een bekende spreuk o.i.d. soms met een lach,  soms met een traan.  Ook “gospel” krijgt aandacht in “zussennazessen” Wekelijks lezen wij ons eigen beleven voor uit een column en draaien wij een plaat die ons raakt… wat een herinnering met zich meebrengt. De VVV in Holten en Rijssen vertelt u elke week hoe u uw lege vervelende uurtjes op kunt vullen door gezelllige uitjes. Wereldreiziger Jorgen Munk vertelt 1 x in de maand zijn spannende reisverhalen. Verhalen die nooit vervelen. Verder brengen wij nieuws, feiten en wetenswaardigheden over psyche, persoonlijkheid en gezondheid in het item “het binnenste buiten”.  Kortom, “zussennazessen”  kijkt samen met u naar het verleden, neemt  u mee naar de toekomst en staat stil bij het heden. En om de boel compleet te maken verwennen wij u ook nog eens met heerlijke muziek. Nieuwsgierig geworden? Wij zijn er voor u, elke maandag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Mocht u brandende kookvragen hebben, wilt u dat wij uw column voor gaan lezen of heeft u een speciale plaat die u raakt mail ons dan. [email protected] . Bellen mag natuurlijk ook!! Telefoon: 681010

Een gezellige groet van,
de “Zussennazessen”.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.