Zonsopkomstloop zaterdag 16 september op de Holterberg

Unieke clinic van de Diepe Hel Holterbergloop 2016

0

Na de succesvolle eerste editie van de zogenaamde Zonsopkomstloop, kunnen alle vroege vogels dit jaar voor de tweede keer op een autovrije Holterberg trainen. ‘Vorig jaar waren de deelnemers laaiend enthousiast! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar’, aldus Hans Stokvis voorzitter van de Diepe Hel Holterbergloop die zondag 29 oktober voor de 30 e keer wordt georganiseerd.

Vroege Vogels
Onder de hardlopers is de avond of de vroege ochtend erg populair. De zaterdag is voor de meeste mensen een dag waarbij er veel activiteiten op het programma staan. ‘Daarom hebben wij gekozen voor een loop waarbij iedere deelnemer nog wat aan de dag heeft’. De Zonsopkomstloop start om 07.00 uur op de Holterberg. Er wordt getraind in groepen van hetzelfde niveau. Het parcours van de hardloopwedstrijd kan worden verkend op de autovrije Holterberg met opkomende zon. ‘Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaan we gezamenlijk ontbijten met een uitgebreid ontbijtbuffet speciaal voor de hardlopers bij Woody’s’. De kosten zijn € 14,- per persoon. Inschrijven kan via de website http://www.diepehelholterbergloop.nl/inschrijfformulier-zonsopkomstloop

Ben jij de snelste? Dan val je in de prijzen
Nieuw tijdens de Diepe Hel Holterbergloop op zondag 29 oktober aanstaande is de Waypoint Diepe Hel Challenge. ‘De snelste dame en heer van de Hemink 10 km en Tastoe halve marathon op het segment vanaf de top van de Diepe Hel, tot aan de top van dubbele klim, die tussen Plaggenweg en de Panoramaweg ligt, wint een geldbedrag van maar liefst € 150. ‘Deze pittige afdaling en klim is zo’n 2 km lang wordt automatisch gemeten via de Mylaps chip in het startnummer onder alle deelnemers op de afstanden Hemink 10 km en Tastoe halve marathon’.

Diepe Hel Holterbergloop zondag 29 oktober 2017
De Diepe Hel Holterbergloop, één van de mooiste hardloopwedstrijden van Nederland. Hardlopen in de herfsttinen van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Een echte ‘must do’ wedstrijd voor de hardloopfans. De 30 e editie staat op de agenda voor zondag 29 oktober 2017. Dit jaar is de finish in het centrum van Holten en voor het eerst op een zondag!

Meer informatie
http://www.diepehelholterbergloop.nl
[email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.