Omruilen kleine GFT-container voor grote GFT-container

0

In 2016 heeft de gemeente meerdere omwisselacties georganiseerd voor het gratis omruilen van de kleine (140 liter) groene voor een grote (240 liter) groene container. Ook in 2017 organiseert de gemeente weer omwisselacties. Deze zijn nog gepland in oktober.

Wilt u uw container in 2017 gratis komen omruilen voor een ander formaat, dien dan eerst een aanvraag in via [email protected] of telefonisch via het meldpunt 0548-854856. Vergeet bij de aanvraag niet uw adresgegevens te vermelden. Alleen na aanmelding is het mogelijk uw container te komen wisselen. Op basis van het aantal aanmeldingen worden de containers besteld, geregistreerd en klaargezet voor de omruilacties. Het is daarom niet mogelijk om zonder aanvraag een container te komen ruilen. Om uw container op de hieronder genoemde data te kunnen ruilen vragen wij u, in verband met de levertijd van containers, minimaal 4 weken voor de genoemde datum uw aanvraag in te dienen.

De data voor de omwisselacties is 7 oktober 2017 tussen 09.00 uur en 12.00 uur. U kunt de container omruilen in Rijssen aan de Nijverheidsstraat 24 en in Holten aan de Montageweg 14.
Als u de container niet zelf wilt komen omruilen, kunt u de container ook laten bezorgen voor € 20,00. Vermeld dit dan in uw aanvraag.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.