Wie zoet is krijgt lekkers

0

HOLTEN – ‘Wie zoet is, krijgt lekkers. Wie stout is, de roe’…Wie kent dit sinterklaasliedje nou niet? Bij Wereldwinkel Holten klinkt het deze Sinterklaas echter: ‘Wie zoet is, krijgt & letters’! Bij de Wereldwinkel ben je voor fairtrade  &letters aan het juiste adres. Verder biedt Wereldwinkel Holten decoratieve chocolade letters.

Fairtrade verwennerij
Sinterklaas is natuurlijk de perfecte gelegenheid om cadeautjes weg te geven. Fair Trade Original introduceert deze Sinterklaas de eerste chocoladeletter voor iedereen. Met de & chocoletter is er nu een letter die geschikt is voor een persoonlijke boodschap. Vind je je partner ‘lief & lekker’ of wens je ‘opa & oma’ een fijne Sinterklaas? Zeker is dat je met deze letters meerdere mensen blij maakt. Hoe meer chocoladefans de missie van Fair Trade Original en andere leveranciers steunen, hoe meer cacao- en suikerboeren in Afrika en Latijns-Amerika er beter van worden!  

Kleurwedstrijd
Dit jaar is er een Sinterklaas kleurwedstrijd voor kinderen met een speciale Sinterklaas Wereldwinkel Kleurplaat. Meedoen? Haal snel een kleurplaat bij Wereldwinkel Holten of download de kleurplaat van http://www.wereldwinkels.nl! Lever de kleurplaat in voor 3 december a.s. en maak kans op een prijs! Winnaars van de 1e en 2e prijs worden in de winkel bekend gemaakt.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 12.500 vrijwilligers in 375 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.