Sportverkiezing 2011

0

HOLTEN – Op vrijdag 27 januari 2012 organiseert de Sportverkiezingscommissie van de Gemeente Rijssen-Holten de Sportverkiezing 2011.

Dit gala zal, evenals de afgelopen jaren, plaatsvinden in Lucky, the Feel Good Provider in Rijssen. Sporters leveren het hele jaar door grootse sportprestaties die ‘echte’ aandacht verdienen.

In clubverband of individueel in Rijssen, Holten of daarbuiten en op regionaal, nationaal of internationaal niveau. Die aandacht krijgen zij tijdens het jaarlijkse Sportverkiezingsgala, maar daarvoor dienen zij eerst genomineerd te worden. De afgelopen jaren werden de meeste sporters en sportploegen hiervoor  genomineerd in de maanden november en december.

Inmiddels zijn alle sportverenigingen aangeschreven, zodat bestuursleden, trainers en coaches de diverse sporters en teams kunnen nomineren. Maar ook vrienden,supporters, buren of familieleden hebben hiertoe de gelegenheid. Uiteindelijk worden er ook veel prestaties door plaatsgenoten geleverd die lid zijn van een vereniging buiten de gemeente, maar die wel in Rijssen of Holten wonen.

Aanmelden kan eenvoudig door naar de website http://www.sportverkiezingrijssenholten.nl te gaan en hier digitaal in te schrijven of door het nominatieformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar [email protected]. Inmiddels zijn de eerste nominaties binnen.

Een vast onderdeel van de avond is de huldiging van de nationale en internationale kampioenen. De huldiging van deze sporters door B en W van de Gemeente Rijssen-Holten vindt ook tijdens dit Sportgala plaats. Want ook deze prestaties verdienen extra aandacht!

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.