Wandeling voor vroege vogels en ontbijten op de Holterberg

HOLTEN – Op woensdag 28 juli nemen natuurgidsen van Natuurdiorama Holterberg u in alle vroegte mee naar bijzondere plaatsen op de Holterberg.

De Holterberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, biedt een zeer divers landschap met prachtige vergezichten, heidevelden en dichtbegroeide bossen.

Mogelijk ondersteunt de browser de weergave van deze afbeelding niet. De wandeling leidt ook door het Numendal, een diep uitgeslepen dal, ontstaan door het smeltwater aan het eind van de laatste ijstijd. Dit is een fascinerend stukje natuur op de Holterberg. 

Naast de flora en fauna van het gebied zullen de natuurgidsen met u stil staan bij het bijzondere van het ontwaken van de natuur. Wellicht kruisen reeën ons pad. 

De wandeltocht duurt ongeveer 1,5 uur. Kinderen (vanaf 5 jaar) kunnen ook mee en zullen dit als een bijzondere ervaring beleven. Na de wandeling staat een uitgebreid ontbijtbuffet klaar bij het restaurant tegenover het natuurmuseum. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan Natuurdiorama Holterberg.

De wandelingen vertrekken om 6.30 uur bij Natuurdiorama Holterberg.

De kosten voor het complete programma zijn € 14.75, kinderen mogen mee voor

€ 7,50.  Reserveren voor dit speciale ‘vroege vogel arrangement’ kan door te bellen naar: 0548-361979 of een email te sturen naar [email protected].

Meer info: http://www.museumholterberg.nl 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.