Berend Jan Bril winnaar wk poule

HOLTEN – Vandaag was het zover, Berend Jan Bril was de gelukkige winnaar van de HoltensNieuws WK Poule 2010.

Om 19.00 uur had de redactie afgesproken op zijn thuisadres om de taart te overhandigen. Berend Jan was er zeer content mee en liet zijn vrouw en de redactie, onder het genot van een kopje koffie, meegenieten van de halve meter voetbaltaart. 

Op de vraag hoe het kon dat hij zo goed gescoord had vertelde hij: Ik heb, voordat ik op vakantie ging, alle wedstrijden ingevuld tot en met de finale toe. Eigenlijk was ik het helemaal vergeten, totdat HoltensNieuws mij belde met de mededeling dat ik winnaar was geworden.

Gefeliciteerd Berend Jan en bedankt voor het meedoen.

4 Reacties
 1. mathmania zegt

  Proficiat,ik deed het wat minder goed met 26 plaats geloof ik ,maar was leuk om mee te doen.ik heb wat foto’s gemaakt op finaledag op kalfstermanweide zie http://www.oypo.nl/mathmania

 2. mathmania zegt

  Proficiat,ik deed het wat minder goed met 26 plaats geloof ik ,maar was leuk om mee te doen.ik heb wat foto’s gemaakt op finaledag op kalfstermanweide zie http://www.oypo.nl/mathmania

 3. Janet zegt

  Hee pa, gefeliciteerd!

 4. Janet zegt

  Hee pa, gefeliciteerd!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.