voor Holten, door Holten

Berend Jan Bril winnaar wk poule

4

HOLTEN – Vandaag was het zover, Berend Jan Bril was de gelukkige winnaar van de HoltensNieuws WK Poule 2010.

Om 19.00 uur had de redactie afgesproken op zijn thuisadres om de taart te overhandigen. Berend Jan was er zeer content mee en liet zijn vrouw en de redactie, onder het genot van een kopje koffie, meegenieten van de halve meter voetbaltaart. 

Op de vraag hoe het kon dat hij zo goed gescoord had vertelde hij: Ik heb, voordat ik op vakantie ging, alle wedstrijden ingevuld tot en met de finale toe. Eigenlijk was ik het helemaal vergeten, totdat HoltensNieuws mij belde met de mededeling dat ik winnaar was geworden.

Gefeliciteerd Berend Jan en bedankt voor het meedoen.

 • mathmania

  Proficiat,ik deed het wat minder goed met 26 plaats geloof ik ,maar was leuk om mee te doen.ik heb wat foto’s gemaakt op finaledag op kalfstermanweide zie http://www.oypo.nl/mathmania

 • mathmania

  Proficiat,ik deed het wat minder goed met 26 plaats geloof ik ,maar was leuk om mee te doen.ik heb wat foto’s gemaakt op finaledag op kalfstermanweide zie http://www.oypo.nl/mathmania

 • Janet

  Hee pa, gefeliciteerd!

 • Janet

  Hee pa, gefeliciteerd!

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link