Vrolijk zwarte pietenspel in Kulturhus

0

HOLTEN – Toneelpieten spelen “Willempie(t) en Jopie(t) en het huis van Sinterklaas!”

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land. En dat doet vele kinderharten sneller kloppen. Ook dit jaar heeft Sinterklaas zijn toneelpieten weer meegenomen. En op zaterdagmiddag 3 december komt het Pietentheater naar Holten! De Pieten spelen in het Kulturhus een spannende en vrolijke voorstelling voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.  

Het verhaal speelt zich af in het huis van Sinterklaas. De pieten zijn volop bezig met het inpakken van cadeautjes, pepernoten bakken en nog veel meer. Ze hebben het vreselijk druk en tot overmaat van ramp zijn er ook nog een paar Pieten ziek. Nu begint de hoofdpiet zich toch wel een beetje zorgen te maken of alles wel op tijd klaar is voor pakjesavond.  

Willempie en Jopie zijn twee ondeugende boeven. Zij zijn niet zo lief geweest en vrezen dat ze dit jaar geen cadeau van Sinterklaas zullen krijgen. Ineens krijgen ze een idee om via een list het huis van Sinterklaas binnen te dringen. Komen de pieten er op tijd achter wat de twee boeven van plan zijn? En zouden ze alle cadeautjes op tijd ingepakt krijgen? Kom het zelf zien in deze Pietenvoorstelling boordevol grappen, actie en liedjes.

De Pieten komen op 3 december spelen in de theaterzaal van het Kulturhus. Aanvang 14:00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en is geschikt voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Toegang is € 3,- per persoon. Reserveren wordt aangeraden via http://www.toneelgroepcov.nl of via tel. nr. 0548-363503 (Jongsma). 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.