Voorlichtingsavond Baalderborg Groep

0

HOLTEN – Op 21 november 2011 om 19.30 organiseert zorginstelling Baalderborg Groep een voorlichtingsavond in Kulturhus Holten, Smidsbelt 6 in Holten.

De Baalderborg Groep houdt zich bezig met zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. De instelling is lokaal georganiseerd en op ruim 80 locaties actief op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, tijdelijk verblijf en recreatie.

De Baalderborg Groep onderzoekt op dit moment of er in Holten mogelijkheden zijn voor een kleinschalige woon- en zorgvoorziening. In een kleinschalige woonvorm wonen 12 tot 24 bewoners met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

In de woonvorm heeft elke bewoner een eigen appartement. Ook zijn er gemeenschappelijke voorzieningen zoals gezamenlijke woonkamers, een gezamenlijke keuken en kantoorruimte.

Inmiddels heeft zich een aantal geïnteresseerden aangemeld. De Baalderborg Groep wil weten of meer inwoners van het dorp geïnteresseerd zijn in een woonvorm in Holten. Daarom geeft ze op 21 november voorlichting en informatie over de stand van zaken van het project.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Cliëntenservice, telefoon: 0523-287282 of kijken op de website: http://www.baalderborggroep.nl. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.