Voorkom sluiting zwembaden, kom met ideeën!

HOLTEN – De voortdurende bezuinigingsplannen schieten te ver door. De VVD in Rijssen-Holten is fel tegenstander van een mogelijke sluiting van de zwembaden in Rijssen of Holten, het onderzoek ernaar is verspilling van energie en gemeenschapsgeld. De VVD vindt juist dat een onderzoek naar grotere aantrekkingskracht en verruimde mogelijkheden meer in lijn liggen met de wensen van onze inwoners.

Voor de fractieleden Henk Bakker uit Rijssen en Henri Stegehuis uit Holten, beiden jonge gezinnen met kinderen, is een zwembad een belangrijke uiting van recreatie. Gezonde beweging en noaberschap zijn belangrijke taakstellingen die de gemeenten Rijssen-Holten zichzelf heeft opgelegd. Henk Bakker is duidelijk: “Beide zwembaden vervullen deze rol met verve en daarom moeten wij in deze gemeente vooral niet gaan snijden in deze voorzieningen.”

“De functie van beide zwembaden is verschillend, waar Holten het zwembad naast de functie voor eigen inwoners zeker ook voor de toeristen moet aanhouden, is in een stad als Rijssen met 25.000 inwoners het ontbreken van een zwembad ondenkbaar”, maakt Henri Stegehuis de aanscherping.

De VVD roept inwoners op om met ideeën te komen om de zwembaden aantrekkelijker te maken en verzoekt ideeën per e-mail [email protected]  naar de fractie te zenden. De VVD Rijssen-Holten zal uw ideeën verzamelen en de plannen hieromheen uitwerken om deze vervolgens aan het college te overhandigen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer