Voorjaarsfeest Beuseberg 2010

0

HOLTEN – In het weekend van vrijdag 28 en zaterdag 29 mei wordt er in de buurtschap de Beuseberg weer het jaarlijkse voorjaarsfeest gehouden. Op de hoek van de Evertjesweg / Langstraat wordt een grote feesttent geplaatst waar twee dagen lang een spetterend feest gevierd wordt.

Het feest begint op 22 mei met het Vogelschieten.Op deze extra feestavond zal wederom gestreden worden om de titel Schutterskoning(in) Beuseberg 2010. Let op: Locatie: Lambooysweg 2, “De Flöter”

Om 19.30 uur wordt het feestweekend officieel geopend en de Schutterskoning(in) gehuldigd. Rond 19.45 uur zal met de Beusebergse revue begonnen worden. Na de revue volgt een optreden van “de buurtband” Kroepin en ter afsluiting van deze avond muziek van “Effe Dimmen”.

Op zaterdag 29 mei wordt om 14.00 uur begonnen met de Beusebergse playbackshow; wederom voor jong en oud. Voor de playbackshow worden natuurlijk nog deelnemers gezocht, dus opgave hiervoor kan bij Frank Agterkamp, telefonisch 06-42836761 of per e-mail: [email protected]

Nieuw dit jaar is een ballonnenwedstrijd, een heliumballon met kaartje eraan. Winnaar is degene wiens ballon het verst komt. Rond 17.00 uur zullen de ballonnen het luchtruim kiezen.

Om 20:00 uur die avond start het avondprogramma; een gezellige Duitse avond met optredens van Alpenschwung en die Steiermens, twee bands die zorgen voor gezellige volksmuziek. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.