Volleybalmeiden A2 beginnen met mooie overwinning

0

HOLTEN – Na alle feestdagen en vele oliebollen begon afgelopen zaterdag de competitie weer voor de volleybal. Deze 2e helft worden jeugdteams vaak weer in een andere poule gezet wat betekent dat je andere tegenstanders tegenkomt.

De eerste wedstrijd in de 2e helft van de competitie heeft Mintonette A2 een mooie overwinning geboekt op de meiden van Havoc A1 uit Haaksbergen.

In de 1e set kwam Mintonette A2 op een achterstand en deze kon ook niet meer worden ingehaald. De Holtense meiden moesten even weer wennen om in het veld te staan. Setstand was 25-17.

Gelukkig kwam Holten in de 2e set beter in hun spel. Er werden ook minder fouten gemaakt aan Holtense kant. In een rap tempo kwamen ze ver voor te staan en pakten deze set met overtuiging met 14-25. De stand is nu weer 1-1. Maar Mintonette A2 wilde meer en deed dat ook. Er werd lekker gespeeld en met mooie en soms verrassende aanvallen kwamen ze weer ver voor te staan in de 3e set. Bij een stand van 10-19 ging Mintonette iets meer fouten maken waardoor het onnodig spannend werd. Toch weer een setwinst, dit keer met 21-25. Tussenstand nu 1-2 in het voordeel van Holten.

In de 4e set liet Mintonette A2 zien dat ze in deze wedstrijd de betere waren. Met mooie opslagen en goed samenspel, pakten ze deze set ook en wonnen deze wedstrijd dus met 1-3. De eerste 4 punten in de nieuwe competitie-ronde zijn binnen. A.s vrijdag 16 januari is er een thuisronde in sporthal ’t Mossink. Aanvang jeugdwedstrijden is om 19.00 uur.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.