ViaVie Fietsenbeurs 2014

0

HOLTEN – Op zaterdag 29 maart organiseert speel-o-theek ‘de Boshut’ van ViaVie Welzijn voor de dertiende keer een fietsenbeurs. De verkoop vindt plaats op locatie  jeugdhonk ‘de Liesen’ van 13.30 uur tot 15.00 uur.

Op de fietsenbeurs kunt u mountainbikes, crossfietsen, grote en kleine kinderfietsen, fietsen voor volwassen, steppen, skelters, kortom alles wat wielen heeft, inbrengen en / of kopen.
Wanneer u fietsen of ander materiaal hebt die u via de speel-o-theek te koop wilt aanbieden, dan kunt u deze tussen 10.00 en 11.30 uur naar jeugdhonk ‘de Liesen’ brengen aan de Larenseweg 102a te Holten (ingang via de rotonde). Van de opbrengst van de fietsenbeurs is 20% voor de speel-o-theek.

Het geld dat uw verkochte materiaal tijdens de beurs heeft opgebracht en het materiaal dat niet verkocht is, kunt u weer ophalen tussen 15.30 uur tot 16.00 uur. (de speel-o-theek is niet aansprakelijk voor het ingebrachte materiaal.)
Voor inlichtingen kunt u terecht bij:
–    mevrouw J. Bosman:0548 36 53 13
–    mevrouw C. Nikkels: 0548 36 36 36

Tijdens de fietsenbeurs kunnen de kinderen gratis geschminkt worden. Ook zal de
speel-o-theek een deel van haar eigen speelgoed verkopen tijdens de fietsenbeurs. De opbrengsten van het eigen verkochte speelgoed zal ten goede komen aan nieuw speelgoed. Al het speelgoed wat wielen heeft (steppen, auto’s/wagens/buggy/kinderwagen/etc), kan ingebracht worden tijdens de fietsenbeurs.

Voor meer informatie over ViaVie Welzijn speel-o-theek en de Fietsenbeurs kunt u kijken op http://www.viaviewelzijn.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.