Van farm naar glamour met Lach en straal!

0

HOLTEN – Bij de eerste keer dat Holtense Chantal Koebrugge (28) bij The Fashion Farm, een kledingwinkel in het buitengebied tussen Holten en Bathmen, een voet over de drempel zette gebeurde er iets.

“De locatie, de beestenboel, de kleding, kortom de hele sfeer prikkelde. Ik dacht: hier moet ik met mijn organisatiebureau Impackt Events & Organisation (de initalen van Chantal Koebrugge zitten in de bedrijfsnaam) wat mee doen. Ik trok de stoute schoenen aan, betrok de plaatselijke middenstand erbij en een heel nieuw concept zag het levenslicht: Lach en straal! “Een dag ziet er als volgt uit. De dames beginnen bij ontvangst met een glas Prosecco en na de rondleiding op de ‘farm’ krijgt de groep drie workshops in fashionstyling, nails en  hair & visagie. Tijdens die workshops gaan de vrouwen zelf aan de slag onder begeleiding van professionals op het betreffende vakgebied. Het programma duurt rond de vijf uur, waarbij de deelneemsters die na de workshops nu helemaal haar mooist zijn, een individuele fotoshoot krijgen. De foto’s worden professioneel bewerkt en allemaal later nog eens online te bekijken of na te bestellen. Bij vertrek krijgt iedereen ook nog eens een goodybag en een gratis foto afdruk kado.”

Voor het huidige arrangement heb ik de medewerking van de Holtense bedrijven Wedda (DA), Schoonheidssalon Jade, Kapsalon Elegant en Marloes Hemmelder Fotografie uit Goor. Als je naar alle losse aanbieders gaat ben je veel meer kwijt, samen komen we tot een goede betaalbare prijs. Ik besef dat mocht het enthousiasme er bij de deelnemers ook zijn, er veel meer mogelijk is. Daar zal ik dan zeker werk van maken.” Koebrugge, die met haar bureau ook betrokken is bij de organisatie van het onlangs gehouden Midzomer Festival Holten en bijvoorbeeld de huldiging van schaatser Mark Tuitert, vindt het fijn om een toegevoegde waarde en aanvulling voor het dorp Holten te zijn. “Bij veel evenementen ben ik een onderdeel van het geheel en lever ik diensten en faciliteiten. Dan moet je denken aan het opvangen en begeleiden van artiesten, aanbieden van draaiboeken en het zorgdragen voor de coördinatie. Bij dit nieuwe kleinschalige project is ze  zelf meer de ‘leading lady’. “Hoewel we nu net beginnen bevalt dat me ook uitstekend. Ik wordt op een andere manier uitgedaagd en het maakt mijn werk nog afwisselender. De saamhorigheid geeft zoveel positieve energie en haalt het beste in me boven. Holten leeft, dat is duidelijk.”

Het arrangement is volgens de getogen Holtense geschikt voor vrijgezellendagen, maar ook het individu kan zich aanmelden. “De gezelligheid staat centraal, ik zie iedereen graag lachen en stralen. Met een glaasje Prosecco, lekkere hapjes en de gevarieerde professionele hulp kunnen we iedereen er, zonder dat er een hele make-over gedaan wordt, op zijn mooist uit laten zien. De deelnemer steekt er ook nog wat van op. De verschillende beautytips kunnen in het dagelijks leven in de praktijk worden gebracht.”

Je kunt je nog opgeven voor vrijdag 15 juni (middag vanaf 13.00 uur) en dinsdag 19 juni (’s avonds vanaf 18.30 uur).  De woensdagavond op 20 juni zit  inmiddels al vol.
Groepen zijn niet groter dan 20 vrouwen per keer, zodat het wel gemoedelijk blijft.

Bij interesse in het Lach en straal arrangement kan men mailen naar [email protected] of surfen naar de website: http://www.lach-en-straal.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer