Toeristische Najaarsbijeenkomst Toerisme Rijssen Holten

0

HOLTEN – Toerisme Rijssen Holten organiseert op donderdag 6 november, bij Outdoors Holten, de Toeristische Najaarsbijeenkomst ‘Samen op weg naar 2015’.
Een interactieve netwerkbijeenkomst waarvoor naast leden ook vertegenwoordigers van de verschillende belangenorganisaties en de politieke fracties zijn uitgenodigd. Van de gemeente Rijssen-Holten zal onder andere wethouder Roland Cornelissen deelnemen en zijn visie op Toerisme en Recreatie toelichten.

Na een korte terugblik op het afgelopen seizoen, staat de bijeenkomst in het teken van de toekomst van het toeristisch product van Rijssen-Holten en wordt gekeken op welke wijze dit gezamenlijk gepromoot kan worden. Volgens Toeristisch Manager Rolf Halverhout is het hierbij van belang dat er een goede samenwerking is tussen de verblijfs- en dagrecreatie, horeca, detailhandel, natuurbeherende organisaties, aangrenzende gemeenten én Tourist Info’s.

‘Rijssen-Holten heeft een groot toeristisch potentieel maar mist een duidelijke boodschap. Dit geldt zowel voor de stad Rijssen, het dorp Holten, alsook voor Rijssen-Holten als onderdeel van Oost Salland en West Twente’, aldus Halverhout. ‘Hier liggen nog kansen. Maar om daar samen de vruchten van te plukken, moet je het er eerst met elkaar over eens zijn welke kant je op wilt. Daarom is iedereen die zich betrokken voelt bij toerisme in Rijssen-Holten welkom om op deze netwerkbijeenkomst hierover mee te denken. Deelname voor leden van Toerisme Rijssen Holten en genodigden is gratis. Niet-leden betalen een vergoeding hiervoor.’
De toeristisch manager hoopt op een mooie opkomst waarbij het hele toeristisch veld vertegenwoordigd zal zijn, want: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vruchten.’

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.