Toch rijden tijdens rijverbod

6

RIJSSEN/HOLTEN – Een 28-jarige man uit Holten kreeg op 12 februari rond 03.20 uur een preventief rijverbod opgelegd voor 10 uren.De man wilde op de Dorpsstraat in zijn auto wegrijden, terwijl hij duidelijk onder invloed van alcohol verkeerde. Nog geen tien minuten later zagen agenten de man toch rijden in zijn auto.

De man negeerde het stopteken, ook toen de politie de optische- en geluidssignalen aanzette. Uiteindelijk stopte hij op de Kerkstraat. Hij was zo dronken dat hij niet meer aanspreekbaar was. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

6 Reacties
 1. Chiller zegt

  Haha ik zagt nog gebeueren en terecht:P
  sukkeltje 😛

 2. Chiller zegt

  Haha ik zagt nog gebeueren en terecht:P
  sukkeltje 😛

 3. chillende zegt

  haha wie het laatst lacht het best
  groetjes k

 4. chillende zegt

  haha wie het laatst lacht het best
  groetjes k

 5. mike zegt

  hej ik weet niet maar ik ben niet aangehouden k
  0653112585 is me nummer moet je me maar even bellen praten we het uit
  groeten mike

 6. mike zegt

  hej ik weet niet maar ik ben niet aangehouden k
  0653112585 is me nummer moet je me maar even bellen praten we het uit
  groeten mike

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.