voor Holten, door Holten

Theaterspektakel David

0

{rokzoom title=| Foto gemaakt door Anton Bulsink|}images/stories/evenementen/theaterspektakel/image006.jpg{/rokzoom}Holten – Afgelopen vrijdag en zaterdag werd het theaterspektakel David opgevoerd. Het mocht in de belangstelling staan van een groot aantal bezoekers, maar helaas nog niet helemaal uitverkocht. Het publiek werd verrast door de omvang van het geheel. Spelers en vrijwilligers zorgden voor een geslaagde avond die vooral gekenmerkt werd door het feilloos verlopen van de wisselingen van het parchtig gemaakte decor.

Het mooiste en zeker het beste stuk van de avond was het duet tussen David (Jordi Kamphuis) en zijn geliefde Batseba (Marianne Oldenburger). Zij zongen hun lied met zeer veel gevoel en passie waarbij het publiek roerloos stil en aandachtig zat te luisteren. Je kon een speld horen vallen. Het was mooi, meer dan mooi. Een lied waarvan wij denken dat het zo de hitparade kan bestormen. Het publiek barstte uit in een daverend applaus.

Aan het eind van de avond werden de bedankjes, vergezeld van een bosje bloemen, uitgedeeld aan hen die er voor zorgden dat dit spektakel heeft kunnen plaatsvinden.

Klik hier voor meer foto’s

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.