Tentenkamp Blauw Wit

0

HOLTEN – Op de allerwarmste dag van 2013 gingen de meisjes & jongens van de E, F & mini’s kamperen op het Vletgoor.

Op het hoofdveld stonden tenten klaar voor de jongste kinderen. Thanx HockeyClub Holten, OKIA & buurtvereniging Holterbroek voor het beschikbaar stellen van de tenten!

De E-jeugd bivakkeerde in de kleedkamers.

Om klokslag 19.00 opende jeugdvoorzitter Rob het tentenkamp, samen met Juan (jongste deelnemer) en Marilot (oudste deelnemer). Daarna gelijk door naar de beroemde chips-race. De F6 ging er met de hoofdprijs van door.

Tijd voor voetbal; het is tenslotte een voetbalkamp. Zowel de E-tjes als F-jes speelden een toernooi.

En dan is het donker…. Tijd voor ’n speurtocht rondom de ijsbaan en het Vletgoor, uitgezet door Benita & Joke. Eerst werden de kids en leiders geschminkt met camouflage en werd een verhaal verteld…. Samen met de leiders gingen de kinderen op pad. Onderweg zagen ze goede feeeën rond in witte gewaden… Enorm spannend voor de jongste kindjes.

De oudste kinderen werden gedropt op de Holterberg & Zuurberg…. De E3 kwam zingend in hun blote buiken aangelopen. De F2 had onderweg bij één van de ouders belletje geleld. Ook zij vonden hun weg terug naar het Vletgoor. Daar waren ondertussen de hamburger gaar en kon iedereen genieten van een heerlijk broodje hamburger…..

Tijd voor de kleintjes om naar de tent te gaan. De nacht was voor anderen te kort……. Er werd volop gevoetbald, ge-chilled en ge-barbecued……

En dan is het zo weer ochtend… Tijd voor ontbijt. Overal slaperige koppies maar ook fitte kids die heerlijk hadden geslapen…..

De jaarlijkse Blauw Wit Totaaldag vond plaats op veld 3. Er stonden diverse spelletjes klaar, oa. lat-hangen, circuitje lopen met de bal. Ook werd gestreden om plekken voor de finale van de penaltybokaal.

Winnaars van het spellencircuit waren: Luuk Bosma, Luuk Vergeer, Kimmo van Groen (F), Bryan van Wijngaarden, Jort Jansen & Mark Harting (E).

Vanaf half 12 friet & frikandellen op het hoofdveld tijdens de finale van de penaltybokaal. Uiteindelijke winnaars waren Tom Lenderink & Thom van Wijngaarden.

Al met al een super geslaagd voetbalkamp!!! Kinderen, leiders en alle andere vrijwilligers bedankt!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.