TC Holten kijkt terug op geslaagde Open Dag

0

HOLTEN – Afgelopen zondag opende TC Holten het tennisseizoen met een feestelijke Open Dag. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur verzorgde Jacco Eltingh, in samenwerking met de trainers van de club, diverse tennisclinics. Jacco Eltingh is een oud-proftennisser, die onder andere Wimbledon en Rolland Garros in het dubbelspel op zijn naam schreef. Zowel de deelnemers als de toeschouwers genoten van zijn humor, die hij combineerde met hele nuttige aanwijzingen voor de beginnende en meer ervaren tennisser.

Voorzitter Jeanet Nijland is na afloop zeer tevreden over het verloop van de Open Dag. “Het weer was geweldig. Dat in combinatie met het enthousiasme van de leden, de trainers en natuurlijk van Jacco, maakt dit tot een zeer geslaagde dag.” Onder de toeschouwers bevond zich ook wethouder Roland Cornelissen van Cultuur en Sport, die zich prima vermaakte. “Ik vind het zeer geslaagd en kom bij een volgende uitnodiging graag weer”, aldus Cornelissen.

Aan de clinics namen 30 junioren en 41 senioren deel, waaronder enkele sponsoren. “Zonder sponsoren is een dag als deze niet te realiseren. Ik wil ze allemaal graag bedanken”, besloot de voorzitter. In totaal telde de Open Dag over de hele dag ongeveer 175 bezoekers, waaronder een hele gelukkige prijswinnaar. Dinie Wansink won namelijk de hoofdprijs, een geheel verzorgde tennisclinic voor twee personen bij Jacco Eltingh thuis. Haar reactie: “mag ik ook iemand meenemen die niet kan tennissen?”. Met die reactie had ze de lachers op haar hand. Eerder won Jacqueline van Essen al de Facebook actie van TC Holten. Ook zij is uitgenodigd voor de clinic bij Jacco Eltingh.

Na afloop was het tijd voor een drankje en het weer nodige daar zeker toe uit. De geweldige muzikale bijdrage van dweilorkest de Braandheultjes leidde zelfs tot een heuse polonaise. De beelden zijn terug te vinden op de Facebookpagina van TC Holten. De Holtense tennisvereniging is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer