Straattennis zet Holten aan het tennissen

0

HOLTEN – In plaats van auto’s zullen er woensdag 14 april tennisvelden te zien zijn op Kalfstermansweide.

Die dat is namelijk het REAAL Straattennis in Holten. Van  9.00 tot 12.00 uur staan dan de befaamde tenniscontainer met speelmuur, verschillende tennisveldjes en het Freestyle court op het plein uitgestald. Kinderen van groep 5 en 6 van de basisscholen van Holten kunnen gratis meedoen met REAAL Straattennis. REAAL Straattennis is een kennismaking met de tennissport. Kinderen ontdekken op een speelse manier hoe leuk tennis is. Een professioneel straattennisteam heeft rackets en ballen beschikbaar voor de kinderen die komen straattennissen. Meedoen is gratis, heel gemakkelijk en vooral enorm gezellig. Er zijn ook nog leuke prijzen te winnen.

De basisbeginselen van het tennis leren de kinderen al snel op de uitgezette tennisvelden. Maar er is meer. Het straattennisteam leert de kinderen binnen mum van tijd allerlei leuke trucs met de bal en het racket. Ze geven ook een show weg van stoere freestyle tennisbewegingen. Tegen de tenniscontainer kan naar hartelust een bal geslagen worden.

REAAL Verzekeringen is als hoofdsponsor van het Nederlandse tennis nauw betrokken bij de KNLTB en de aangesloten tennisverenigingen zoals TC Holten. Als hoofdsponsor van het tennis draagt ze op deze manier een steentje bij aan de ontwikkeling van tennis in de volle breedte. Hoe meer kinderen in aanraking komen met tennis, hoe beter het is voor de sport. Voor TC Holten is dit een mooie gelegenheid om nieuwe leden te werven.

TC Holten nodigt jong en oud uit te komen kijken op 14 april 2010. Wie vooraf een indruk wil krijgen van Reaal Straattennis kan surfen naar http://www.iktennisopstraat.nl.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.