Schoonmaak award voor Landal Twenhaarsveld

HOLTEN – CSU Hospitality Services is met Landal Twenhaarsveld in Holten winnaar geworden van een Golden Service Award. Daarmee is het bungalowpark het best schoongemaakte project in de categorie ‘Recreatie en cultuur’. De Golden Service Awards zijn gisteravond uitgereikt in het Kurhaus in Scheveningen. De landelijke verkiezing beloont opmerkelijke prestaties in de schoonmaakbranche. CSU Hospitality Services was met maar liefst twee projecten van Landal GreenParks genomineerd in de categorie ‘Recreatie en Cultuur’. Ook het schoonmaakteam van Landal Heihaas behoorde tot de drie finalisten.

"Schoonmaak is een zeer belangrijk onderdeel in alle gasttevredenheidsonderzoeken en we zijn dan ook bijzonder verheugd dat Landal Twenhaarsveld, met 278 bungalows, is uitgeroepen tot het best schoongemaakte project en dat ook Landal Heihaas tot de finalisten behoort. We feliciteren CSU van harte, en ook een beetje onszelf, want de prijs vormt ook een erkenning voor de geweldige samenwerking,” aldus Henk Wijgers, directeur operations van Landal GreenParks.

De jury: “Met de fiets je werk kunnen doen, dat is niet bepaald alledaags te noemen. Steeds een vakantiegevoel te hebben, is ook al een vreemde gedachte. CSU slaagt er uitstekend in om op dit bungalowpark te voldoen aan de wensen van de gasten. Het adequaat omgaan met de wisselende bezettingsgraad van de bungalows kan uitsluitend dankzij een goed team schoonmaakmedewerkers, dito leiding en een opdrachtgever die positief kritisch is. Het inspelen op nieuwe ontwikkelingen, systemen van reinigen en het volledig meedenken in het primaire proces van de opdrachtgever, is bij dit team in goede handen.”  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer