Samenwerking Müller met Weyl Beef

HOLTEN – Müller Fresh Food Logistics uit Holten, specialist in koelvers logistiek voor de levensmiddelenindustrie, is 1 februari gestart met de distributie in Nederland van de producten van rundvleesproducent Weyl Beef Products uit Enschede.

Müller Fresh Food Logistics en Weyl Beef Products zijn hiertoe een 3-jarig vervoerscontract overeengekomen.
Dagelijks produceert Weyl verse of diepgevroren uitgebeende en verpakte rundvleesproducten voor retailers, foodservice, de vleesverwerkende industrie en vleesgroothandels in de hele wereld. Naast de commerciële leveringen aan klanten van Weyl in Nederland, zal Müller Fresh Food Logistics ook het transport van de emballage tussen de vestigingen van Weyl verzorgen. Tevens verzorgt Müller Fresh Food Logistics de registratie van de emballagestroom.
Weyl Beef Products heeft gekozen voor Müller Fresh Food Logistics vanwege onder meer de hoge automatiseringsgraad, kwaliteitsbeleving en verhoging van de efficiëncymogelijkheden. Met deze samenwerking zetten de beide bedrijven een belangrijke stap in de verdere vergroting van efficiëncy en optimalisatie in de logistieke keten.
(bron Weekkrant)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer