Rocktoberfest in Dijkerhoek

Image Zaterdag 28 en zondag 29 oktober wordt in Dijkerhoek de eerste editie van het Rocktoberfest gehouden. Een grote feesttent bij Partycentrum Het Bonte Paard is het decor van een muzikaal weekend met voor elk wat wils. De organisatie is in handen van de Haffafaclub en Het Bonte Paard.

De ‘rock’ in Rocktoberfest is vooral te horen op de zaterdagavond. De in de regio bekende band The Heinoos zal deze avond proberen het dak van de tent te laten knallen. The Heinoos, met in de gelederen oud Normaal-gitarist Jan Kolkman, spelen op geheel eigen wijze nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Nena, Abba, Hazes, Status Quo, Beatles, Beach Boys, De Dijk, allemaal komen ze voorbij. Stuk voor stuk voorzien van een typisch pittig Heinoos-sausje. Tussen de sets van The Heinoos draait feest-DJ Jeronimo uit Bathmen zijn platen. De avond begint om 21.00 uur.

Op zondagmiddag gaat het er muzikaal gezien iets rustiger maar zeker niet minder gezellig aan toe. Mannenkoor De Hoolter Korhanen staat deze middag op het podium. Deze zanglustige mannen uit Holten hebben de laatste jaren op diverse podia gestaan en weten de sfeer er goed in te krijgen. Ook het Agrarisch Duo speelt deze middag in de tent. Met hun uiteenlopende repertoire van feestmuziek en Nederlandstalig tot rock ’n roll komt de stemming er altijd goed in. De organisatie is nog in onderhandeling met een ‘special act’. De entree van de zondagmiddag is gratis.

6 Reacties
 1. een gast zegt

  het ziet er goed uit.

 2. een gast zegt

  het ziet er goed uit.

 3. Cor zegt

  Al geweest dus… 🙁

 4. Cor zegt

  Al geweest dus… 🙁

 5. Hans zegt

  @ Cor: Al geweest? “Zaterdag 28 en zondag 29 oktober” is nog niet geweest hoor 😮

 6. Hans zegt

  @ Cor: Al geweest? “Zaterdag 28 en zondag 29 oktober” is nog niet geweest hoor 😮

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer