voor Holten, door Holten

Rocktoberfest in Dijkerhoek

0

Dijkerhoek, Holten – Op zaterdag 27 oktober vindt voor de tweede keer het Rocktoberfest plaats in Dijkerhoek. Liefhebbers van een portie strak gespeelde rock ’n roll kunnen in partycentrum Het Bonte Paard terecht voor een gevarieerd avondje knallende muziek en een klasse sfeer. De avond wordt georganiseerd door vriendengroep de Haffafaclub en partcentrum Het Bonte Paard.

Het muzikale geweld wordt verzorgd door twee bands en door een special act. De eerste band is geen onbekende in Dijkerhoek: Shitt Happens! Deze 5 dames en heer weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Enkele jaren geleden lieten ze dit al zien tijdens een optreden op Haffafa Open Air, de voorloper van het Rocktoberfest. Ze spelen naast eigen werk covers van AC/DC, Sweet, Kim Wilde, Johnny Cash en vele anderen. Hun motto is dan ook ‘Let There Be Rockjes’.

Gitarist Richard ‘Gorro’ Jansen was in april ook in aktie te zien in Het Bonte Paard. De ex-gitarist van Jovink speelde toen mee met de schlagerrockers van de Reeperbahner Stimmungsmacher. Nu komt hij terug met zijn eigen nieuwe band: De Richards. Zij staan garant voor dampende en stampende dialectrock van het hoogste niveau en krijgen het dak er ongetwijfeld af.

De avond wordt echter afgetrapt door Blinde Ed. Hij is allround toetsenman, zanger en party-animal. Rauw stemgeluid en puik toetsenwerk betekenen maar één ding: Feest!
Rock, pop of smartlap, Ed staat zijn mannetje. 
Een kei in verzoeknummers en improvisatie. Verzin het maar, De Vlieger in een houseversie, Dolly Parton on the rocks, AC/DC op Jamaica. Ed’s Motto: Kick up the party and let the dance break loose. Blinde Ed speelt meerdere keren deze avond, ook tussen de sets van de twee bands.

In tegenstelling tot vorig jaar is er dit jaar geen Rocktoberfest-programma op de zondag.

Vanaf  21.00 uur barst het programma los. Kaarten kosten euro 7,50 aan de deur en euro 6,00 in de voorverkoop (bij Het Bonte Paard of bij leden van de Haffafa-club)