Rijssen-Holten Panel

Met ingang van juni 2016 is er een nieuw digitaal burgerpanel actief: het Rijssen-Holten Panel. Aan dit panel doen inwoners mee van 16 jaar en ouder. Via een gemeentebrede campagne zijn alle inwoners benaderd deel te nemen aan dit panel.

Wat is het Rijssen-Holten Panel?
Het Rijssen-Holten Panel is een grote groep inwoners, die een aantal keren per jaar via internet een vragenlijst van de gemeente invult. Zo vragen we onze inwoners mee te praten en te denken over uiteenlopende onderwerpen. De resultaten geven ons inzicht in hoe onze inwoners denken over ontwikkelingen op allerlei gebieden. Meedoen geeft u de kans uw mening te geven!

Hoe werkt het Rijssen-Holten Panel?
Leden van het Rijssen-Holten Panel ontvangen ongeveer 3 keer per jaar een e-mail met daarin het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Door te klikken op de link in de e-mail kan de vragenlijst meteen ingevuld worden. De antwoorden worden daarna verwerkt in een rapportage, teruggekoppeld aan de deelnemers en op de website geplaatst.

Waarom lid worden van het Rijssen-Holten Panel?
Door mee te doen heeft u de mogelijkheid om uw reactie te geven op onderwerpen die spelen in onze gemeente. Daarnaast is het panel voor ons een belangrijk middel om op grote schaal te peilen hoe u denkt over ontwikkelingen op allerlei gebied.

Wie kan lid worden?
Alle inwoners van Rijssen-Holten van 16 jaar en ouder kunnen lid worden. We hopen dat het Rijssen-Holten Panel zoveel mogelijk leden krijgt. Want hoe meer inwoners van Rijssen-Holten hun mening geven, hoe beter wij weten wat onze inwoners willen.

Hoe word ik lid van het Rijssen-Holten Panel?
Aanmelden kan via de volgende link: aanmelden Rijssen-Holten panel.

Wilt u uw e-mailadres veranderen?
Bent u lid van het Rijssen-Holten Panel en wilt u uw e-mailadres veranderen? Dit kunt u doen door naar http://www.rijssen-holtenpanel.nl te gaan en in het keuzemenu aan de linkerkant op de knop ‘Inloggen’ te klikken.

Heeft u vragen?
Op http://www.rijssen-holtenpanel.nl vindt u linksboven in het keuzemenu ‘Veelgestelde vragen’. Heeft u daar het antwoord op uw vraag niet gevonden, neem dan contact op met de gemeente Rijssen-Holten, Communicatie: [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer