Programma BATO

0

HOLTEn – Het programma van de s.v. BATO vanaf  3  september a.s. biedt ook dit seizoen weer diverse mogelijkheden voor iedere leeftijd.

Bij voldoende deelname zal s.v. BATO starten met een nieuwe afdeling Jazz-dance. De Jazz-dance lessen zullen op de zaterdagmorgen van 9.30 – 10.30 uur in zaal Vrijheidslaan worden gegeven. Men kan zich inschrijven voor deze lessen op zaterdag 7 september.

Verder zal bij voldoende belangstelling in het najaar een cursus weerbaarheid voor meisjes worden georganiseerd (ongeveer 10 lesssen voor de leeftijd van circa 12  t/m 16 jaar). Aan de orde komen hier leren beter voor jezelf op te komen en zelfbewuster overkomen. Nadere informatie hiervover volgt  via de lokale en regionale media en de website.

Het komende seizoen worden verder weer lessen gegeven in Turnen (al voor kinderen vanaf 2 ½ jaar, waaronder meerdere selectiegroepen ), Judo (reeds vanaf 4 jaar en goed voor motoriek en ontwikkelen vertrouwen) en Streetdance (vanaf 7 jaar als je van dansen houdt in een gezellige groep en je vindt  het leuk om op te treden).

Senioren kunnen naast de afdeling Bodyshape ook het komende seizoen weer kiezen voor Gymnastiek, Judo / Zelfverdediging, Recreatief Volleybal en Bewegen voor Senioren. Het volledige overzicht van de sportieve mogelijkheden bij s.v. BATO staat in de informatiekrant 2013-2014. Voor alle sporten vermeldt de krant onder andere de lestijden, de zaal en de contributie. De informatiekrant is mogelijk gemaakt door de vele adverteerders en is met een oplage van 5.000 huis-aan-huis verspreid binnen Holten en omstreken. Indien u de krant na de eerste week van september nog niet ontvangen heeft, dan kunt u deze afhalen bij Piet van Riel aan de Distelvlinder 19 te Holten (telefoon 0548-789 280). Alle informatie over s.v. BATO staat tevens op de website, te vinden onder http://www.batoholten.nl. Op deze website staan ook verslagen van uitvoeringen, uitslagen van wedstrijden en natuurlijk foto’s.

Voor alle cursussen en afdelingen geldt dat vrijblijvend aan twee lessen mag worden meegedaan. Eerst komen kijken kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over alle activiteiten van de s.v. BATO kan contact worden opgenomen met Marietje Eggink op telefoon 0548 – 36 60 30.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.