Popkoor Amazing in Lucky Rijssen

0

RIJSSEN / HOLTEN – Donderdag 24 september a.s. organiseert vocalgroup ‘Voices’ uit Nijverdal het zangevenement ‘Muziop’ in discotheek Lucky aan de Morsweg in Rijssen.

Naast het organiserende koor treden die avond ook vocal ensemble ‘De Troubadours’ uit Enschede, musicalkoor “Stardust” uit Nijverdal en popkoor ‘Amazing’ uit Holten op. Het belooft een gezellige muzikale avond te worden door een diversiteit aan arrangementen, die door de enthousiaste zanggroepen ten gehore gebracht zullen worden.

De avond begint om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. De kaarten kosten 8,50 euro aan de kassa bij Lucky. ( In de voorverkoop bij de deelnemende koren 7,50 euro).

Voor de leden van het koor ‘Amazing’ uit Holten zal dit optreden voelen als een ‘generale’ voorafgaand aan hun geplande optreden in Poznan half oktober a.s. Het koor reist uitnodiging van een locaal  koor naar Polen om daar twee optredens te verzorgen.

Er wordt momenteel door dirigent Tom Grondman en het koor hard gewerkt aan een nieuw repertoire, want in het voorjaar van 2010 heeft Amazing ter ere van haar 15 jarig bestaan een jubileumconcert gepland.

Er is nog plaats voor nieuwe leden in de tenorpartij. Denk je dat het wat voor jou kan zijn, kom gerust langs om te luisteren en eventueel mee te zingen. Voor meer info zie website http://www.amazing-holten.nl .

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.