Pieten bij kleintjes Blauwwit

0

HOLTEN –  ‘Zie de maan schijnt door de bomen’….. Het was wel ’n heel klein maantje want het was donker op ‘t Vletgoor toen de Pieten arriveerden……

Maar…. Al snel gingen de lampen op de trainingsvelden aan en kwamen de pupillen van de F-jes en de mini’s richting de sportvelden…….  Klokslag half 7…. Daar kwamen de twee zwarte Pieten aangerend richting veld 6 waar de mini’s volop met hun training bezig waren. Trainers Alinde, Vincent, Mandy & Manon vonden het geen enkel bezwaar dat ze twee extra voetbalsters erbij kregen! En wat konden ze goed voetballen!!

Eerst werden er ’n aantal oefeningen gedaan en aansluitend nog ’n potje voetbal…. De kids vonden het super om samen en ook tegen de Pieten te mogen voetballen… Nog snel een handje met pepernoten en toen door naar F4. Deze jongetjes hadden de Pieten natuurlijk ook al lang gezien en vonden het ook erg leuk dat ook zij met de Pieten mochten trainen.

Piet had één van de jongetjes zelfs nog afgelopen zondag in de Grolsch Veste gezien! Ook hier kregen de jongetjes pepernoten….

Bij F3, aan de andere kant van de sloot, werd ook een training afgewerkt en ook werd er een groepsfoto gemaakt! De grote jongens van F2 & F1 kwamen als laatste aan bod. Hier waren de pepernoten interessanter dan de Pieten. Op het plein galmde de Sinterklaasmuziek en alle kinderen kwamen al snel op het geluid af. In de kantine kregen de kinderen ranja en daarna allemaal een kadootje!

Moe maar voldaan gingen de Pieten weer in het donker terug naar Sinterklaas om te vertellen over hun training bij de kinderen van Blauw Wit…….

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer