Pasfoto’s en DHL bij Drogisterij Wedda

0

HOLTEN – Vanaf afgelopen week is het DHL service point van ‘de Koff’ aan de Oranjestraat over gegaan naar DA Wedda.

Omdat de Koff zijn winkel eind van dit jaar zal sluiten is in overleg met Remmelt en Rene de Koff overlegd of wij interesse hadden in een DHL service point. Omdat deze service ons niet vreemd is, in Enter doen we dit ook al meer dan een jaar, hebben we hierop direct ingestemd. Dus vanaf nu kunt u al uw DHL pakketjes afhalen en brengen bij Drogisterij Wedda.

Pakjes verzenden zoals u het wilt:
Met DHLFORYOU.NL verzend u pakjes tot 10 kilo in Nederland en het buitenland makkelijk en voordelig. Hoe wilt u het hebben? Halen we het pakje bij u thuis op of brengt u het naar één van de DHL PARCELPOINT? En waar leveren we het af? Of haalt  de ontvanger het bij een DHL PARCELPOINT. DHLFORYOU.NL is beschikbaar met en zonder account. Kijk eens op de DHL site, of vraag naar de mogelijkheden bij ons in de winkel. Een flyer ligt altijd voor u klaar.

Pasfoto’s:
Ook een nieuwe service zal zijn dat we pasfoto’s maken, de planning lag dat we dat het komende jaar aan zouden pakken, maar door ontwikkelingen wordt dat nu naar voren geschoven. Pasfoto’s maak ik al ruim 10 jaar (aldus Erik Pinkert) dus ervaring heb ik al en de rest van het personeel zal een gedegen training krijgen. Het wordt geen kiosk waar de klant zelf een foto moet maken,  maar met de nieuwste techniek zal de foto door ons zelf gemaakt worden.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.