Openluchtspel Dijkerhoek

0

HOLTEN/DIJKERHOEK – De zomervoorspelling 2014 voor Dijkerhoek: het wordt een warme en kleurrijke zomer. En jong en oud mag meegenieten. De stichting Openluchtspel Dijkerhoek organiseert op 29 en 30 augustus en 4 t/m 6 september 2014 het openluchtspel ‘Een zomer vol kleur’.

Dijkerhoek 1969
Spelers van het Dijkerhoeks Amateur Toneel met enkele gastspelers van Holtense verenigingen OCH en COV gaan met de bezoekers terug naar het Dijkerhoek van eind jaren zestig. Het is de periode van flowerpower, hippies en krakers, conflicten, nieuwe muzieksoorten, lang haar en felgekleurde kleding. Alle ingrediënten uit die tijd komen naar voren.
En de locatie? Dat kan niet anders zijn dan rondom molen ‘De Hegeman’ in Dijkerhoek. Het plein voor de molen vormt het toneel.

Kaartverkoop
Kaarten kunt u kopen via de website van het Openluchtspel http://www.openluchtspel-dijkerhoek.nl. Koopt u liever uw kaart bij een verkooppunt? Dat is mogelijk. U kunt kaarten kopen bij de balie van de Tourist Info in het KulturHolten, café/partycentrum het Bonte Paard in Dijkerhoek, Korenmolen De Hegeman in Dijkerhoek en de Welkoop in Bathmen. Een kaartje kost € 10,- . Kinderen t/m 12 jaar betalen € 5,-.

Alle voorstellingen starten om 20.30 uur. Op vrijdag 29 augustus en zaterdag 6 september sluiten we de avond af met een after party in stijl.

Compleet avondje uit
Het Openluchtspel Dijkerhoek biedt u de mogelijkheid om met het ‘Bonte Paard-arrangement’ er een compleet verzorgd avondje uit van te maken. Voorafgaand aan de voorstelling geniet u bij het Bonte Paard van een diner. Na het diner wordt u met gepast jaren ’60 vervoer naar het terrein gebracht.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig naar een avondje openluchtspel in Dijkerhoek? Meer informatie over het openluchtspel of het ‘Bonte Paard-arrangement’ vindt u op http://www.openluchtspel-dijkerhoek.nl.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer