Openbare scholen brengen ruim 1.000,00 euro naar Serious Request

1

HOLTEN – De gezamenlijke openbare basisscholen in Holten hebben geld ingezameld voor de actie van Serious Request. Leerlingen, ouders, leerkrachten en andere betrokkenen hebben een flessenactie georganiseerd in samenwerking met Albert Heyn in Holten waarbij 7 grote rolcontainers aan flessen zijn opgehaald.

Op dinsdagmiddag 18 december zijn de flessen door een afvaardiging van een aantal kinderen van de Holterenk, Bosschool, Haarschool en Dijkerhoek ingeleverd bij Albert Heyn. De opbrengst hiervan was ruim € 400,00.

Daarnaast zijn er verschillende acties door kinderen geweest waarmee de spaarpotten op school zijn gevuld. Ook zijn er eigen gemaakte lekkernijen, kerstbakjes, kerstlichtjes, enz verkocht en wordt een deel van de opbrengst van de kerstmarkt gedoneerd. Hiermee is de teller afgelopen week opgelopen tot ruim € 1000,00.

Complimenten aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze actie. Het is een fantastisch mooi bedrag bij elkaar geworden. Vanmorgen is een delegatie van leerlingen, leerkrachten en ouders naar het glazen huis in Enschede geweest om het geld daar aan te bieden.

1 reactie
  1. JohanP zegt

    Geweldig dat de Holtense jeugd zich zo inzet voor dit goede doel. Zie ook:
    http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/december/21/cheque_regenboog_voor_serious_request_281

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.