Nieuwe schoonheidssalon

0

HOLTEN – Ons dorp is een schoonheidssalon rijker. Astrid Veldman heeft haar bedrijf verplaatst van Markelo naar het Landal-park Twenhaarsveld, waar ze al ruim tien jaar mee samenwerkt.

In Twenhaarsveld heeft zij de beschikking over meerdere behandelkamers en een sfeervolle ontvangstruimte. Daarnaast kan worden genoten van de vele moderne faciliteiten die het park biedt, zoals het sfeervolle restaurant Timber’s Brasserie. Diverse arrangementen zijn mogelijk.

Voor Astrid komt hiermee een droom uit: “Ik merk steeds vaker dat mensen een totaalarrangement willen. Dat kon op de vorige locatie niet en nu wel. Daarnaast kan ik hier ook meerdere behandelingen tegelijk uitvoeren, al dan niet geassisteerd door een medewerkster. Vriendinnen of moeders met dochters willen vaak tegelijk een beautybehandeling en dat kan nu.”

General Manager Wim Westdorp van Twenhaarsveld: “We zijn heel blij met de keuze van Astrid. We zien nu al nieuwe klanten die haar salon en ons park weten te vinden. Samen met Astrid werken we aan aantrekkelijke acties, waar iedereen uit de regio en verder de komende maanden van kan profiteren.”

De Beautysalon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak door de week ook op avonden en in het weekend.Voor meer informatie http://www.schoonheidssalon-astrid.nl of [email protected]     
 
                                          

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.