Nieuw bedrijfsonderdeel Sallandshoeve

0

SALLAND – Sinds deze maand is de nieuwe website SallandseUitjes.nl online. Een verzamelsite van activiteiten en cateringmogelijkheden voor allerlei gelegenheden op locaties. SallandseUitjes.nl is opgezet door van Restaurant Sallandshoeve.

Met de website springt Maarten-Teun Nijmeijer van Restaurant Sallandshoeve in op de steeds groter wordende vraag naar activiteiten en catering aan huis. Denk hierbij vooral aan verjaardagen, jubilea en buurtfeesten. Voor ieder budget zijn er leuke in- en outdooractiviteiten en buffetmogelijkheden. Denk aan boogschieten, straatgolfen en blaaspijpschieten.

Waarom de uitbreiding naar catering en activiteiten aan huis? “De maanden mei en juni zitten wij in de weekenden vol met feesten en partijen. Een logische zet is dan ook om naar de mensen toe te gaan”, aldus Maarten-Teun Nijmeijer. “Daarbij willen we de site in de toekomst verder uitbreiden met activiteiten en ons breder inzetten.”.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak altijd mogelijkheden. Meer informatie: [email protected] of 0572-321630.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer