Muzikale en culinaire verrassingen tijdens Kermis

0

HOLTEN – Van donderdag 24 juli tot en met zondag 27 juli is de jaarlijkse Kermis weer in Holten. Bezoekers  kunnen zich in de Dorpsstraat en op de Smidsbelt uitleven in verschillende kermisattracties. Maar dit jaar is er meer te beleven! De Keun, Daglicht, ’t Klavier en Carnavalsvereniging De Fienpreuvers hebben de handen ineen geslagen en verzorgen tijdens de kermisdagen een aantal culinaire en muzikale verrassingen.

Een deel van de Dorpstraat wordt ingericht als Horecastraat, compleet met podium waarop diverse bands hun muziek ten gehore zullen brengen.

De kermis biedt ook dit jaar weer vermaak voor jong en oud. Er zijn attracties voor de allerkleinsten, zoals een draaimolen en ballen gooien. Maar ook de oudere jeugd zal zich prima vermaken. Zij kunnen hun adrenalineniveau verhogen in de botsauto’s en op een “bank” die in rap tempo heen en weer gaat. Zin om uw geluk te beproeven? Dan zijn de grijpkasten een leuk tijdverdrijf. Probeer maar eens met een paar pogingen zo’n mooie knuffelbeer te grijpen. Zin in een zoete traktatie? Ook die zijn voorhanden. Er is een oliebollenkraam en er zijn suikerspinnen te koop.

Een deel van de Dorpsstraat wordt door een aantal horecaondernemers in samenwerking met de Fienpreuvers omgetoverd tot een ware Horecastraat. In een gezellige tent worden picknicktafels en banken geplaatst en zijn er heerlijke versnaperingen te koop. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u op donderdagavond vanaf 20.00 uur genieten van de muziek van onder andere de band “Brood op de Plank”. De formatie van Marcel Oosterkamp, Edwin van Hoevelaak en Dirk Jan van Zon en frontman Ronnie Hulleman en diverse gasten brengen oude hits van Herman Brood ten gehore.
Op vrijdag betreden om 20.00 uur Alive het podium.
Zaterdagmiddag is er de mogelijkheid om in de Horecastraat een kaartje te leggen. Vanaf 14.00 uur kunt u klaverjassen. U kunt zich met een team van vier personen in de tent inschrijven.
De zaterdagavond is gereserveerd voor de coverband De Overburen.
Zondag op de slotdag draait Bert Steunenberg van 12.00 tot 18.00 uur letterlijk en figuurlijk plaatjes tijdens de Vinyl Party.
Ook treedt de Holtense band Old skool op. Zij zorgen voor lekkere Country Rock, Blues en Roll.

Kortom: dit jaar valt er op de Kermis in Holten genoeg te beleven! 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer