Monstertocht op mountainbike bij Wielerclub

0

HOLTEN – Wielervereniging Holten houdt zondag 17 november voor haar eigen leden een marathon op de mountainbike met een lengte van maar liefst 80 kilometer.

De route voert vanaf Holten via allerlei kruipdoor, sluipdoor weggetjes naar de onlangs geopende permanente mountainbike routes rond Lettele, Schalkhaar, Diepenveen en Okkenbroek. Niet alleen vanwege de afstand maar ook door de vele regen die er de laatste tijd is gevallen zal het een behoorlijke slijtageslag worden. De bevoorradingsposten die onderweg zijn gepland zullen daarom vast en zeker met open armen worden verwelkomd. Normaal worden er tochten met een maximale lengte van rond de 50 kilometer gereden maar deze tocht vraagt dus behoorlijk wat extra inhoud van de leden van de Holtense wielerclub.

Voor de leden die dit allemaal te zwaar en te ver vinden heeft de Wielervereniging Holten kortgeleden een laagdrempelige fietsgroep in het leven geroepen. Deze start iedere zondagmorgen om 9.30 uur vanaf sporthal ’t Mossink.

Fietsers die geïnteresseerd zijn in de activiteiten van de Wielervereniging Holten en / of lid willen worden, kunnen een kijkje nemen op de website http://www.wvholten.nl en facebook pagina http://www.facebook.com/WVHolten

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer