Mishandeling in centrum Holten

0

Een 21-jarige man uit Deventer is donderdag 26 april omstreeks 10.45 uur mishandeld op de Kalfstermansweide door twee onbekende jongemannen.

De 21-jarige meldde zich donderdag 26 april bij Politie Twente en verklaarde dat hij omstreeks 10.30 uur zijn auto geparkeerd had op de Kalfstermansweide en wat boodschappen had gedaan. Toen hij terugkwam, had hij gezien dat van meerdere geparkeerde auto’s de spiegels ingeklapt en de ruitenwissers omhoog stonden. Ook zag hij twee jongemannen richting zijn auto gaan. Hij riep de twee, waarop zij schrokken en wegvluchtten. Toen de 21-jarige bij zijn auto was, kwamen de twee terug en er ontstond een schermutseling, waarbij de 21-jarige licht gewond raakte. Een van de twee onbekende jongemannen zou een steekwapen tevoorschijn hebben gehaald en geprobeerd hebben de 21-jarige te steken. De 21-jarige kon dit deels afweren, maar kon niet voorkomen dat hij een schram op zijn arm opliep. Hierna kon de 21-jarige wegvluchten.

Het signalement van de daders:

Dader 1
        Man van rond de 18 jaar
        Getinte huidskleur
        Kort zwart haar, aan beide zijden van het gezicht opgeschoren
        In het bovengebit rechts een gouden tand
        In beide oren vierkante oorknopjes

Dader 2
        Man van rond de 18 jaar
        Getinte huidskleur
        Kort zwart haar
        Dun baardje met vanaf de bakkenbaarden dun lijntje

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van de mishandeling hebben gezien of die één of beide jongemannen (her)kennen aan de hand van het gegeven signalement. Zij worden verzocht contact op te nemen met Politie Twente, team Rijssen-Holten, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.