Lokaal Liberaal presenteert verkiezingsprogramma

0

HOLTEN -Woensdagavond 20 november presenteerde Lokaal Liberaal Rijssen-Holten haar verkiezingsprogramma tijdens de Algemene Ledenvergadering in restaurant ’t Brodshoes. Leden lieten tijdens deze vergadering hun stem horen en konden het verkiezingsprogramma aanscherpen. Het programma is nu definitief vastgesteld. Belangrijke speerpunten zijn veiligheid (o.a. met een actief antifraudebeleid en het invoeren van cameratoezicht), noaberschap (o.a. stimuleren verenigingsleven) en economie (o.a. het beperken van de regelgeving voor ondernemers en het stimuleren van nieuwe branches om zich te vestigen in Rijssen-Holten).

De kieslijst met daarop 17 leden is sinds gisteren ook definitief. Daniël van der Sanden (Holten), Gerard Ulfman en Gerieke Pluimers (beiden uit Rijssen) traden toe tot het bestuur. Verder stonden het campagneplan, huishoudelijk reglement en de begroting op de agenda.

De partij – die vorige maand opnieuw opviel door de vele verkiezingsposters in Rijssen-Holten – doet op 19 maart 2014 voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker Rob de Koe: “Ik ben blij met de opkomst tijdens de ALV. De betrokkenheid van onze leden onderstreept het elan waar wij als Lokaal Liberaal voor staan. We gaan met deze groep mensen vol vertrouwen op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen”.         

Meer informatie over Lokaal Liberaal Rijssen-Holten http://www.lokaalliberaalrijssenholten.nl

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer