Loes Rijssen-Holten over eten, spelen en bewegen

HOLTEN – Iedere ouder wil graag dat zijn of haar kind(eren) goed eet, ervan geniet en zich ‘letterlijk’ lekker in zijn vel voelt.

Als de kinderen klein zijn ben je als ouder vooral bezig met of je kind wel genoeg eet en alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Zijn de kinderen ouder dan kun je soms zorgen hebben over teveel eten, of teveel snoepen of het gewicht van je kind.

Eén op de acht kinderen is veel te dik. Dat aantal is de afgelopen jaren sterk toegenomen en zal nog verder stijgen. Loes Rijssen-Holten organiseert een themabijeenkomst met informatie over een goede balans tussen eten en bewegen en hoe je dit als ouder bij je kind kunt sturen. De bijeenkomst is op maandag 7 oktober in de Bibliotheek Rijssen-Holten.

Datum en locatie
Datum: maandag 7 oktober 2013

Tijd:  19.30-21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Rijssen – Holten
             Hogepad 1-90
             7462 TA Rijssen

Aanmelden

De bijeenkomst is gratis. Wel graag aanmelden via http://www.loes.nl/agenda. Of bel naar Loes Rijssen-Holten (0548) 85 48 83, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur.

Meer informatie
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Loes Rijssen-Holten en GGD Twente Jeugdgezondheidszorg.Op http://www.loes.nl staat meer informatie over de bijeenkomst. Ook biedt de website allerlei informatie en tips over opvoeden en opgroeien.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer