Lezing over ‘Gedachtenkracht & InnerQi’

Wat je denkt wordt werkelijkheid. Gedachten zijn energie met informatie en alles is mogelijk.
De enige beperking is ons eigen denken. Elke sporter weet het: Wil je topprestaties, dan moet je eerst overtuigd zijn dat je het kunt, en alle twijfel uit je hoofd zetten. Als je denkt: “Dat lukt nooit!”, dan hoef je er helemaal niet aan te beginnen. De meeste mensen hebben het van achteren naar voren, zij geloven dat wat zij voelen of denken op een bepaalde manier door de omstandigheden komt waar in zij op dat moment verkeren, niet wetend dat het de kracht is van het denken dat de omstandigheden heeft gecreëerd, gewenst of ongewenst. Je leven is de perfecte spiegel van je gedachten, overtuigingen en dominante mentale houding. Of je het nu realiseert of niet, je maakt je eigen werkelijkheid door je gedachtekracht. Elk effect dat je waarneemt in jouw buitenwereld heeft haar oorspronkelijke oorzaak in jezelf – geen uitzonderingen. Je gedachten creëeren je werkelijkheid – kennen, internaliseren en door het toepassen van deze waarheid zal je zien dat je leven op een wonderbaarlijke wijze zal veranderen.
Maar niet alleen je mind heeft invloed op je succes en geluk. Ook je fysieke gestel zet innerlijk van alles in beweging.
Qi staat voor levensenergie. Qi (Ki of Chi) wordt toegepast in Thai Chi en Tai Ki Ken, Qigong en AiKido. Vele andere oosterse vechtsporten gebruiken de energie van Qi.
Zelf heb je invloed op je Qi door bewust te zijn van je fysieke houding en je focus te hebben en houden op Qi. Wanneer je je aandacht richt op een specifieke plek in je lichaam kun je voelen dat het niet alleen je perceptie is maar ervaar je bewust meer energie op die plek. Energie wordt naar deze plek verplaatst.
Spanning in ons lijf voelen we ook, net als ontspanning. De wetenschap van bv Chi Kung is gebaseerd op het gegeven dat de geest de mogelijkheid heeft om de chi aan te sturen (…) Je kan zelfs leren je centrale zenuwstelsel leren voelen, en dit is de primaire intermediair tussen gedachten en chi. Wil jij ervaren hoe jouw gedachtenkracht en InnerQi je kunnen ondersteunen?

Ferdinand en Michelle zijn beide gecertificeerd Professioneel NLP trainer& Coach en houden zich voornamelijk bezig met inter- alswel intrapersoonlijke onbewuste processen binnen communicatie. Zie ook http://www.mindcreation.nl | http://www.innerqi.nl

Deze lezing wordt georganiseerd door de Holtengroep. Een Holtense werkgroep die zich vrijwillig inzet en het mogelijk maakt om een zo’n breed mogelijk publiek meer bewust te maken van zaken.
Zie ook http://www.holten-bezieling.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.