Landelijke collecteweek Fonds Gehandicaptensport

0

HOLTEN –  30 maart t/m 5 april “Als één team achter de sporters met een handicap“

Tijdens de landelijke collecteweek van 30 maart t/m 5 april gaan duizenden collectanten, vrijwilligers en verenigingen collecteren.  Dit doen zij met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de gehandicaptensport, want om als gehandicapte te kunnen sporten zijn vaak aanpassingen nodig.  
Aanpassingen aan bijvoorbeeld het sport,- en spelmateriaal of de sportaccommodatie maar ook extra begeleiding en speciaal vervoer.  Daar is geld voor nodig. Veel geld. Daarom organiseert Fonds Gehandicaptensport ook dit jaar weer een landelijke collecte.

Het collecteteam dat bestaat uit vrijwillige collecte coördinatoren, collectanten en medewerkers van Fonds Gehandicaptensport zet zich voorafgaand en tijdens de collecteweek met heel veel enthousiasme in. Zij staan als één team achter de sporters met een handicap en leveren een hele belangrijke bijdrage aan de missie van Fonds Gehandicaptensport om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Met hun inzet helpen zij om geld op te halen voor de gehandicaptensport. Hiermee zorgen zij er voor dat het benodigde aangepaste sportmateriaal aangeschaft kan worden (bijvoorbeeld sportrolstoelen), aanpassingen om een sportlocatie toegankelijk(er) te maken voor mensen met een handicap doorgevoerd kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot inzet van een extra begeleider of speciaal vervoer.

De jaarlijkse collecte is een heel concrete manier om de gehandicaptensport ook lokaal in uw woonplaats te zien groeien. Fonds Gehandicaptensport zoekt nog collectanten. Maak het verschil, al met 2 uurtjes collecteren helpt u de sporters met een handicap enorm. Sta ook als één team achter de sporters met een handicap en help ons er voor te zorgen dat sport voor iedereen met een handicap mogelijk gemaakt kan worden, zodat niemand buitenspel staat!
Meld u aan via http://www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek of neem contact op met de collecte coördinator in HOLTEN: Dick Altena, T: 06-54267414, [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.