Korenfestival Holten 2018

Shoppen met Livemuziek in Holten

0

Zaterdagmiddag 26 mei 2018 van 13.00 uur tot 17.30 uur vindt er in het centrum van Holten een Korenfestival samen met een braderie plaats.

Het is nu voor de 3e jaar op rij dat de Holtense koren en de HHV de krachten bundelen. Vorig jaar was het een zeer groot succes. Doordat de Dorpsstraat een deel is afgesloten voor het verkeer en deze gevuld worden met ca. 30 marktkramen waar Holtense ondernemers maar ook ondernemers van buiten Holten komen te staan met hun koopwaar is er voor ieder wat wils te koop. De braderie begint om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur.

De 13 koren die uit Holten en omstreken komen zullen te zien en te horen zijn op de 4 podia verdeeld over de dorpskern. Zo is er een podium bij de café Jansen, op het Smidsbelt en op de Dorpsstraat te hoogte van Daglicht. De koren zullen alle soorten muziek ten gehore brengen van 13.00 tot 17.30 uur. Het eindlied wordt gezongen door alle deelnemende koren om 17.30 uur op het Smidsbelt.

Tijdens het optreden van de verschillende koren kunt u zich ook heerlijk op de vele terrassen settelen. Kortom voor ieder wat wils. Korenfestival Zaterdag 26 mei.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer