Kerstvakantie op de Holterberg

Natuurmuseum Holterberg staat in de kerstvakantie bomvol activiteiten. Elke dag speurtochten, knutselen en het bos van Daantje Das.

Deze vakantie: de interractieve tentoonstelling “Reecapriolen”.

Dinsdag 26 december: ’s middags komen de Holtense Midwinterhoornblazers naar het Holterbergplein. Een eeuwenoud gebruik in deze donkerste tijd van het jaar.

Donderdag 28 dec. 11.00 uur
Stamppotwandeling. Met de gids naar het winterse bos en over de heide. Na de wandeling een heerlijk stamppotbuffet bij buurman Woody’s en als afsluiting naar het natuurmuseum. Volwassen. € 19,50 Kids € 13,50. Reserveren

Woensdag 3
De hele dag Vogelvoederstammetjes maken. Onder begeleiding kunnen de kids aan het werk. Boren, vullen (geheim recept), timmeren. En natuurlijk thuis ophangen.

Donderdag 4 januari: Gezinswandeling met na afloop zelf een broodje bakken op het Holterbergplein. Wandel mee met onze Verhalenvertellers door de spannende Holterberg. Ken je zelf een mooi verhaal? Vertel! Reserveren.

Donderdag 4 januari: Demonstratie prepareren door vogelpreparateur Jentai van Grevenhof in het natuurmuseum. Sta er met je neus bovenop om te zien hoe een dier opgezet wordt. Jentai neemt de tijd het allemaal uit te leggen. Vanaf 13.00 uur.

Natuurmuseum Holterberg. Holterbergweg 12 in Holten. http://www.museumholterberg.nl

Reserveren: tel. 0548-361979 of [email protected]

Foto Han Bouwmeester

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer