Kerstrock in de Wippert

0

HOLTEN/Laren – In zaal De Wippert aan de oude weg Laren – Holten vindt op Tweede Kerstdag voor de vierentwintigste keer het Kerstrock – festival plaats.

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een combinatie van bestaande bands en nieuwe jonge regionale bands.

Daarnaast is deze vierentwintigste aflevering weer voorzien van een zo breed mogelijk rockprogramma, wat altijd heeft gezorgd voor een gezellige sfeer en een stampvolle zaal.

Tussen 16.00 en 22.00 uur treden de volgende vijf bands op: Strings Attached, Stage Destruction, The Age Gap, In-C-eeN en Kroepin..  De entree voor Kerstrock in De Wippert bedraagt  7 euro.

PROGRAMMA

STRINGS ATTACHED (16.15 – 17.00 uur).
Strings Attached is door zijn leden van 15 tot 17 jaar een jonge, leuke en zeker enthousiaste pop/rock band uit Losser! Door middel van wekelijkse repetities in muziekschool ‘De Sleutel’ timmeren ze aan de weg. Ook doen ze ervaring op door zo vaak mogelijk op te treden. Klein beginnen en groot eindigen, dat is de ultieme droom van deze band! Gewoonlijk is Ruud Nijland de Leadzanger, bespeelt Rosan Sessink haar felrode Nord, zit Nick Lefers achter het drumstel, bespeeld Chiel Bonnes zijn gitaar en Jelle Pol zijn bas, maar dat wil nog wel eens veranderen, want alle bandleden zijn heel veelzijdig! Kijk voor meer info op: http://www.stringsattachedmusic.nl

STAGE DESTRUCTION (17.30 – 18.15 uur)
Stage Destruction is een band die bestaat uit een viertal kameraden. De bandleden Michiel Krikkink, Wout Bronninkreef, Stijn Koerkamp en Jelle Veneman zijn 17 en 18 jaar. Ze zijn de jongste band uit het muzikale Dijkerhoek bij Holten. Op het repertoire staan nummers van o.a. Black Sabbath, Ramones, Chuck Berry, en Jovink. De bandleden omschrijven zich zelf als een leuk beginnend bandje voor een goed avondje stevige Rock en Roll .

THE AGE GAP (18.45 – 19.30 uur).
The Age Gap is een coverband die inmiddels een jaar bestaat. De naam van de band is gekozen vanwege de verschillende leeftijden en de muziek die zij spelen (van The Stones ‘60 tot de Foo Fighters, heden). De oudste van de band Erik Reijlink (zang en drums) is 33 jaar oud en de jongste Mark Wuestman (sologitaar) is 19 jaar oud. Dit is een behoorlijke ‘Age Gap’. Door hun fascinatie voor (rock)muziek zijn ze bij elkaar gekomen. De band bestaat verder uit Erik Klumper (basgitaar) en Niels Kloosterboer (zang en ritmische gitaar). Ze hebben inmiddels een playlist met daarop o.a. de Foo Fighters, Nirvana, Green day,  Muse, Creedence Clearwater revival, The Kooks, Queen, Guns ’n roses, Pearl Jam, en Status Quo.

IN-C-EEN (20.00 – 20.45 uur)
In-C-eeN (spreek uit als het Engelse Insane) speelt oude rock en hedendaagse klassiekers in een akoestische setting.. Met TrekzAccordeon, Resonantie Gitaar en KlomptraBats knalt het Achterhoekse trio van het podium!

De akoestisch Pop coverband uit Barchem deed mee aan The Clash of the Cover Bands. Hier zag men al dat op zeer eigen wijze nummers worden gebracht van o.a. Shocking Blue, AC/DC en Rolling Stones. Met hun Folk-achtige invalshoek en leuke humor laat In-C-eeN horen zich in korte tijd goed te hebben ontwikkeld tot een act die staat en daarbij ook een goede interactie met het publiek weet op te bouwen. Kijk voor meer info op http://www.inceen.nl

KROEPIN (21.15 – 22.00 uur)
Ooit begonnen als Holten’s rock & roll bandje in 2006. Vier jongens die het prachtig vonden om muziek te maken en die nog steeds elke keer enthousiast op de bühne staan. De naam werd Kroepin, afgeleid van het oefenadres aan de Kroepinsweg. Ze zijn nog steeds een Holten’s rock & roll bandje, echter wel een andere weg ingeslagen, want de samenstelling is wat veranderd en ook het repertoire heeft een flinke metamorfose ondergaan. Waar ze voorheen veel hele nummers ten gehore brachten, zorgen ze nu dat de tent op z’n kant gaat door medleys met een hoog feestgehalte te spelen! Kroepin gaat van De Dijk naar Lady Gaga en van Guns’n Roses naar Boudewijn de Groot. De Normaal en Jovink covers blijven natuurlijk ook van de partij! Kortom voor elk wat wils, waardoor men ook dit jaar weer kan rekenen op een enthousiaste slotact op Kerstrock in De Wippert.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.