Jongens en meiden Mix B1 kampioen!

0

HOLTEN – De laatste thuisronde deze seizoenshelft voor de jeugd was voor de meeste teams een normale wedstrijdavond. Maar niet voor Mix B1, voor hen was deze vrijdagavond 16 december om 19.00 uur een bijzondere. Er lag een kampioenschap in het verschiet. Onder stevige muziek in de sporthal werd er aan de warming up begonnen. Iets na zevenen begon de wedstrijd tegen Ledo. De verwachtingen waren hoog gespannen, één set was genoeg om het kampioenschap zeker te stellen.

Gelukkig was de spanning niet verlammend, al snel stond het mix team uit Holten op een paar punten voorsprong. Mooi volleybal wisselde soms af met kleine foutjes zodat de set toch nog behoorlijk gelijk op ging. In de big-points werd gelukkig eindelijk afstand genomen en was de set binnen; Mintonette Mix B1 is kampioen (25-21)!

Even werd het kampioenschap gevierd, waarna snel begonnen werd aan de tweede set. De gedachten waren er nog niet bij want deze keer trok het team uit Bornerbroek aan het langste eind (23-25). In de laatste twee sets kwam de concentratie stukje bij beetje terug en nam het Holtense team het heft in handen. Waar in de derde set hier en daar nog onvolkomenheden te zien waren en de set krap aan gewonnen werd (25-23), werd dit in de laatste set recht gezet met een duidelijk overwinning (25-19).

Nadat de laatste bal geslagen was, kon het feest beginnen. Bloemen, medailles, taart, felicitaties en groot feest voor dit fantastische mix team. In de tweede helft van dit seizoen is dit kampioensteam weer van de partij, kom vooral eens langs in sporthal ’t Mossink om ze in actie te zien.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.