Inschrijving Avond4Daagse Holten van start

1

HOLTEN – Zondag 1 maart aanstaande start via http://www.avond4daagseholten.nl de inschrijving voor de Avond4Daagse Holten. Deze unieke wandelbelevenis wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Jong en oud kan van 18 tot en met 21 mei vier avonden lang genieten van prachtige routes in en rond Holten. De Avond4Daagse Holten is er voor iedereen: gezinnen, buurtverenigingen, collega’s of vriendengroepen: ze kunnen allemaal vier avonden lang bewegen en beleven. Langs de routes is er namelijk van alles te doen, dus samen plezier maken staat voorop! Van culinair genot, muziek, theater tot sportieve uitdagingen: deelnemers maken het mee.

Wandelaars kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: een korte (4-6km), middellange (8-10km) en lange (10-12km) afstand. Men kan er ook voor kiezen om één avond mee te lopen. De organisatie van de Avond4Daagse Holten is van mening dat bijna iedereen mee moet kunnen doen. ,,We hebben er bij het samenstellen van de routes rekening mee gehouden”, zegt initiatiefneemster Daphne de Jong. ,,Deze Avond4Daagse is voor iedereen: van jong tot oud, van sportief tot minder sportief en ook is er rekening gehouden met minder validen.” De start en finish van iedere wandeling is in het gezellige centrum van Holten op de Smidsbelt. Op de laatste avond, de donderdagavond, worden alle deelnemers getrakteerd op een finishbuffet op de Smidsbelt, samengesteld door de horeca.

Korting op voorinschrijving en bij Steunenberg
Inschrijven voor deze wandelbelevenis kan via de website: http://www.avond4daagseholten.nl. Deelnemers die zich voor 1 april 2015 inschrijven krijgen korting op het inschrijfgeld. ,,We willen het voor  individuen, gezinnen en groepen interessant maken om zich direct aan te melden”, laat De Jong weten.  In maart betaalt een  gezin van vier personen met minimaal twee kinderen t/m 12 jaar bijvoorbeeld geen 36 euro maar 32 euro. Groepen volwassenen betalen geen 48 maar 43 euro.  Bovendien kan iedereen met de bevestiging van de inschrijving naar Steunenberg schoenen in Holten om daar de juiste wandelschoenen voor zijn/haar voeten uit te zoeken  met 10% korting. Steunenberg adviseert en meet de perfecte schoen aan die past bij de voeten en het loopgedrag.

Happen en stappen
Deelnemers die weinig tijd hebben om voorafgaand aan de wandeling te koken of die het gewoon gezellig vinden, kunnen gebruik maken van het “Eerst Happen dan Stappen-arrangement.” Een aantal restaurants in het centrum van Holten biedt aantrekkelijke arrangementen voor de deelnemers van de Avond4Daagse. Voor 15,00 euro kan men genieten van een lichte, gezonde twee gangen maaltijd met twee consumpties. Meer informatie hierover is te vinden op de website: http://www.avond4daagseholten.nl.

1 reactie
  1. johan van bruggen zegt

    Er wordt geschreven dat dit de eerste avondvierdaagse is in Holten. In het Holtens Nieuwsblad van 27 juni 1959 staat een foto afgedrukt van de intocht van de avondvierdaagse. Ik sta zelf op die foto als lid van de drumband van HMV welke de laatste avond de wandelaars heeft ingehaald. Deze avondvierdaagse werd georganiseerd door de Wandelsportvereniging “de Trekkers” in samenwerking met de N.W.U..

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.