Info avond bij Vincent Makelaars

0
HOLTEN – Op woensdagavond 15 maart organiseert Vincent Makelaars samen met H&A Assurantiën en Hypotheken ( Henk Eshuis ) een avond op kantoor waar je als kandidaat op de woningmarkt alle informatie kunt krijgen die te maken heeft met de aankoop van je eerste of juist een andere woning.

Vragen met betrekking tot het kopen van een woning, het financieren of verzekeren worden direct beantwoord door een makelaar of financieel adviseur. Er wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken, welke stappen je moet nemen en in welke volgorde.

Ook kunnen wij je inlichten over het nieuwbouwproject “De nieuwe Kol” en over de nog beschikbare kavels in De Liesen en de Heriker Es te Markelo.

Juist nu is het bijzonder interessant om een woning te kopen. De verkoopprijzen op de woningmarkt zijn heel aantrekkelijk  en het aanbod is in jaren niet zo groot geweest. Bovendien is de rentestand nog steeds gunstig.

Voor starters zijn er een aantal goede regelingen zoals de Starterslening en de Nationale Hypotheek Garantie.

Wees wel verstandig want ondanks alle kansen is het erg belangrijk om goed voorbereid te zijn. Goede financiële voorlichting waarbij je weet wat jouw mogelijkheden zijn is het begin, daarna ga je zoeken naar een geschikte woning. Je krijgt te maken met onder meer bezichtigingen,  het koopcontract, bouwtechnische keuring, hypotheekvormen met rentestand en looptijden, de notaris, onderzoeksverplichting enzovoort. Zo kom je dus vele nieuwe dingen tegen waar je nog nooit over nagedacht hebt, tenminste als je niet op onze inloopavond was!

Kom gerust  en vrijblijvend binnenlopen op woensdag 15 maart tussen 18.00 en 21.00 uur, en laat je adviseren over de financiële mogelijkheden door Henk Eshuis en bekijk het totale aanbod van Vincent Makelaars aan de Dorpsstraat 33 te Holten.

Voor meer informatie bezoek onze website: http://www.vincent-makelaars.nl

Tel: 0548-361964.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.